WATTS, modulaarinen energian varastointijärjestelmä
WATTS on sähkövarasto, jonka voi ladata esimerkiksi sähköverkosta, generaattorilla tai aurinkopaneeleista. Se soveltuu virranlähteeksi kaikille sähkölaitteille ja pystyy tarvittaessa tarjoamaan energiaa koko kiinteistölle.


Nimellisteho:          1.5 kW
Kapasiteetti:           1,2 kWh
Latausaika:             60 min
Lähdejännite:         220/12/5 V
Latausjännite:        220/24/12 V
Toimintalämpötia: -30…+50 oCEi johtoja

Latausaika kiinteistön 1 kW:n aurinkovoimalasta on enintään 90 minuuttia ja ladattaessa sähköverkosta alle 60 minuuttia. Täyteen ladattuna kannettavan WATTS moduulin teho riittää yli 24 tunniksi riippuen sitä käyttävien laitteiden kapasiteetista.

Ympäristöystävällinen

Toimiakseen WATTS ei vaadi bensiiniä tai dieselöljyä, eikä tuota haitallisia päästöjä ilmakehään. Se parantaa aurinko- ja tuulisähköjärjestelmien käytettävyyttä ja vähentää merkittävästi generaattorien polttoainekulutusta.

Hiljainen

Kannettava WATTS energian varastointijärjestelmä toimii lähes äänettömästi.

Liikkuvuus

Laitteen pieni paino (1 moduuli painaa 8 kg), kätevät kantokahvat ja näppärä koko mahdollistavat laitteen vaivattoman kuljettamisen. Kukin moduuli sisältää kaikki tarvittavat virransyöttöjärjestelmän elementit eikä järjestelmän käyttöönotto aiheuta muita kuluja. Modulaarinen järjestelmä on erittäin helppokäyttöinen, ei tarvitse huoltoa ja toimii plug-and-play periaatteella. WATTSin elinkaari on 10 vuotta.

Älykkäät toiminnot

WATTS tehomoduulin mobiilisovelluksen kautta hallitset virransyöttöjärjestelmää ja saat reaaliajassa tarkat tiedot kaikkien sähköjärjestelmän osien toiminnasta.